Dansk Fugt hjælper dig af med skimmelsvamp

Dansk Fugt er et entreprenørfirma med fokus på et sundt indeklima. Vi har stor erfaring og kan mønstre Danmarks højeste ekspertise, når det gælder renovering af bygninger med skimmelsvamp, skimmelsanering og forebyggelse af bygningsbiologiske skader.

Sammen med et fagligt netværk af kompetente samarbejdspartnere, er vi i stand til at give de absolut bedste løsninger og konkurrencedygtige priser.

Vi holder os ajour med udviklingen

Vores skimmelkonsulenter og fugtteknikere har alle en håndværksmæssig uddannelse. Ud over at have stærke kompetencer inden for bl.a. fugtsikring og bekæmpelse af skimmelsvamp har medarbejderne gennemgået fuldt certificerede kurser på Teknologisk Institut, Goritas bygningsundersøgelse, Mycometer, Zitano waterproof samt dry ice teknologi.

Vores medarbejdere holder sig løbende a jour og deltager i efteruddannelse i forhold til vores behov. På denne måde vil vores ekspertise bidrage til det overordnede ansvar i planlægning og udførelse, så opgaven løses bedst muligt inden for de givne regler.

Uanset størrelse og omfang påtager vi os gerne enhver opgave. Vi udfører enhver entreprise med den største omhu og flid – til kundens fulde tilfredshed.

Med venlig hilsen

Bygningskonstruktør/Fugttekniker

Deniz Aytekin

Kontakt Dansk Fugt