Skimmelsvamp symptomer og sundhedsfarer

Sundhedsfarer og skimmelsvamp symptomerMan bør absolut være opmærksom på sundhedsfarer ved skimmelangreb. Visse former af skimmelsporer producerer et mykotoksin, som er en selvstændig forsvarsmekanisme, for at beskytte sig mod andre bakterier og vira. Denne mykotoksin kan forårsage eller forværre en række lidelser.

Almindelige bivirkninger og skimmelsvamp symptomer er astma, pneumoni, øvre problemer, bihulebetændelse, tør hoste, hududslæt, maveonde, hovedpine, desorientering og blodige næser. Mange andre skimmelarter er også giftige.

Slip af med skimmelsvamp inden det gør skade

Sådanne sundhedsrisici som følge af tilstedeværelsen af skimmelsvamp i en bolig er til alvorlig bekymring for de berørte, og skimmelsvampen kan i øvrigt udgøre en potentiel forpligtelse for ejere af udlejningsejendomme.

Forurening af boligejendomme med giftig skimmel og dårligt indeklima bliver mere og mere fremherskende. Selv om mennesket i mange år har været klar over, at skimmel trives i fugtige betingelser, er vi først for nyligt begyndt at forstå, hvor drastisk tilstedeværelse af skimmelsvamp kan påvirke os.

Hos Dansk Fugt hjælper vi dig med at slippe af med skimmelsvamp og fugtproblemer.

 

Kontakt Dansk Fugt