Behandling af skimmelsvampBehandling af skimmelsvamp

Ved en skimmelsanering fjernes eller renses skimmel fra forurenede områder eller materialer. Vi anvender kemikaliefri afrensning af skimmelsvamp.

Der er flere metoder til at fjerne skimmelsvamp, men de bør alle udføres af uddannede fagfolk. En skimmelkonsulent vil kunne identificere kilden til skimmelvæksten og fjerne sporer (herunder død skimmelsvamp)

Vi løser problemet med kemikaliefri afrensning

Al skimmel kan – selv i død tilstand – skade menneskers sundhed. Da skimmelsporer er meget små og spredes let, er de også lette for mennesker at indånde. Det kan resultere i respiratoriske sygdomme som astma, allergi og medføre andre sundhedsproblemer. Hvis du ønsker at sikre sundhed og velvære for dine nærmeste, er behandling af skimmelsvamp i form af skimmelsanering en god begyndelse.

Vores tjenester giver dig effektiv og langvarig beskyttelse mod skimmelsvamp, fordi vi altid først løser fugtproblemet.

Vi udfører kemikaliefri afrensning af skimmelsvamp, hvilket vil sige at vi aldrig benytter produkter, der er skadelige for mennesker og husdyrs helbred. Vi har samarbejde med firmaer, som benytter sig af forskellige ufarlige produkter samt er miljøbevidste.

Tørissprængning til at fjernelse af skimmelsvamp

Dansk Fugt råder over tørissprængningsudstyr, der kan fjerne skimmelsvamp ved at bruge tørissprængningsmetoden.

Tørismetoden til afrensning af skimmelsvamp er en gennemtestet rensemetode, der gør det muligt at rense bygningsoverflader for skimmelsvampeangreb uden brug af kemikalier.

Sandblæsning vil virke for abrasiv på den underliggende overflade. Vand- og dampafrensning leverer ikke en grundig, ren overflade, og der er en større chance for skimmelregenerering på grund af fugt. Derfor er tørissprængning den mest effektive metode til at fjerne skimmelsvamp.

Har du mistanke om fugtskade i din ejendom?

BESTIL FUGTKONSULENT